Etichete

, ,

flori_13786300

„FAKE IT TILL YOU MAKE IT !

Fiţi binecuvântaţi şi prosperi !Prosperitate înseamnă de fapt împlinire în toate aspectele vieţii.
Prosperitatea nu înseamnă nici pe departe doar bani sau bunuri materiale. Acestea reprezintă doar un aspect al ei.

A avea prosperitate înseamnă:
-a-ţi găsi locul în Cartea vieţii,
-a te deshide să împarţi ceea ce eşti cu celălalt,
-a face ce îşi place,
-a fi un om intergru,
-a nu face compromisuri pentru recompense material financiare,
– a-ţi găsi menirea şi pacea.

Această carte a luat naştere accidental. Dorinţa mea a fost aceea de-a oferi prietenilor mei o selecţie din lucrarea Legile Dinamice Ale Prosperităţii deoarece este prea lunga. Deci ideea a fost să fac un rezumat. Dar după ce am umplut o pagină, mi-am dat seama că cunoştinţele mele accumulate în acest domeniu sunt multe şi că poate ar fi bine să fac aşa o broşurică pe care să o dau cadou cunoscuţilor.
La ora la care am început să scriu iniţial neintenţionat această carte veniturile mele reuşeau să acopere doar cheltuielile curente ale casei, hrana şi altemici excepţii. Cu greu îmi permiteam o vacanţă, un cadou, o haină

GÂNDEŞTE POZITIV
Afirmaţii
AMESTEC DARURILE DIVINE DIN JURUL Şl DIN INTERIORUL MEU ŞI SUNT BINECUVÂNTAT DIN FIECARE PARTE CU FERICIRE, SUCCES ŞI REALIZĂRI ADEVĂRATE.
SUNT COPILUL BOGAT AL UNUI TATĂ IUBITOR. ACUM ACCEPT Şl PROCLAM BINELE LUI ABUNDENT PENTRU MINE ÎN FIECARE ETAPĂ A VIEŢII MELE. ACUM ACCEPT PROPRIUL MEU SUCCES. CE ÎMI ESTE MENIT SUB FORMA IDEILOR BOGATE ŞI A REZULTATE-BOGATE APARE ACUM!”
Nu limita prin gândurile tale, sumele pe care le vei primi în dar. Ai curajul să îţi doreşti până la capăt afacerea mult visată. Nu limita persoanele prin care Dumnezeu vrea să te ajute. Poate ajutorul îţi va veni tocmai printr-o persoană pe care nu o simpatizezi prea mult sau una cu care ai avut un conflict tocmai pentru a-ţi amini că e momentul să ierţi.
FOLOSEŞTE PUTEREA IMAGINAŢIEI:
Vizualizează:
-Ceea ce doreşti să experimentezi
-Ceea ce doreşti să primeşti
Vizualizează-te ca un canal prin care abundenţa divină se manifestă plenar, fără limite.

NU TE PLÂNGE NICIODATĂ ŞI NU AFIRMA„NU AM BANI”
Evită pe cât posibil afirmaţiile de genul “Nu am bani”, fiindcă vei perpetua această realitate. Chiar dacă situaţia pe moment pare critică. Spune mai degrabă: “Primesc curând”sau Foloseşte pe cât posibil timpul prezent pentru a atrage realitate respectivă în prezent.

OFERĂ PENTRU A PUTEA PRIMI
Întotdeauna poţi să dai ceva
Poate că te gândeşti: „Ce ar putea să dea o astfel de persoană ce pare să se afle în lipsă?”
Există întotdeauna ceva ce o persoană poate să dea, fie tangibil, fie intangibil, ceva care îl va pune în legătură cu oferta abundentă a luiDumnezeu.
DRAGOSTEA DIVINĂ SE EXPRIMA PRIN MINE ŞI ACUM ATRAGE SPRE MINE TOT CEEA CE ÎMI ESTE NECESAR PENTRU A MĂ FACE FERICIT/A ŞI PENTRU A-MI FACE VIAŢA COMPLETĂ

FIECARE LUCRU ŞI FIECARE OM ÎMI ADUCE ACUM PROSPERITATEA
Având echivalentul tangibil şi intangibil a tot ce îndrăzneşti să alegi, să menţii mental şi să radiezi, încetează să priveşti lucrurile ca fiind separate de tine sau exterioare ţie.
Încetează să te gândeşti că lucrurile,oamenii, circumstanţele şi situaţiile care au puterea de a te răni sau de a te vătăma.
Începe să înţelegi că nimic nu poate sta între tine şi binele pe care îndrăzneşti să îl alegi mental şî să îl radiezi în exterior prin gândurile, sentimentele, aşteptările, cuvintele şi speranţele tale.
Doreşte întregii omeniri să fie prosperă, bine, fericită, şi ca toate acţiunile omului şi ale lumii să fie în ordine divină.
IARTĂ
Tehnica iertării:
Iată o tehnică de iertare care poate face loc oricărui bine ce pare să fie necesar în viaţa ta chiar acum: aşează-te pentru o jumătate de oră în fiecare zi şi iartă-i mental pe toţi cei cu care eşti în dizarmonie, pe toţi cei faţă de care te simţi rău sau eşti îngrijorat. Dacă acuzi pe cineva de injustiţie, dacă ai criticat sau ai bârfit pe cineva, dacă ai vorbit despre cineva nepoliticos, dacă ai probleme juridice cu cineva, cere-le mental iertarea.
Subconştient, ei vor răspunde. In această manieră, dacă te acuzi de căderi sau de greşeli, iartă-te pe tine însuţi.
Iertarea poate crea un vacuum ce va da la o parte stavila din faţa binelui şi succesului tău.
Declară-le mental celorlalţi: „IERTAREA PLINĂ DE IUBIRE A LUI DUMNEZEU NE ELIBEREAZĂ ACUM. IUBIREA DIVINĂ PRODUCE ACUM REZULTATE PERFECTE ŞI TOTUL ESTE IARĂŞI BINE ÎNTRE NOI. TE PRIVESC CU OCHII IUBIRII ŞI GLORIFIC SUCCESUL, PROSPERITATEA ŞI BINELE TĂU COMPLET.”

Este bine să declari pentru tine însuţi: „SUNT IERTAT ŞI GUVERNAT DOAR DE IUBIREA LUI DUMNEZEU ŞI TOTUL E BINE.”

CONTROLEAZĂ-ŢI EMOŢIILE NEGATIVE
Fii atent la sentimentele de teamă, vinovăţie.

CREAZĂ VID PENTRU A PUTEA PRIMI
Oferă haine, cărţi sau orice alte obiecte pentru a putea primi.

NU RISIPI.
FA CEEA CE ÎŢI PLACE.
PUNE SUFLET ÎN CEEA CE FACI.
DĂ IDEILE CARE AU FUNCŢIONAT MAI DEPARTE
Nu te teme de faptul că alţii iţi for fura ideile şi ele nu vor mai funcţiona pentru tine. Dumnezeu nu cunoaşte concurenţa. De asemenea, recomandă prietenilor, cunoscuţilor o carte, un film care te-a inspirat, sau care ţi-a creat o stare bună.
Pe internet există multe surse de lectură gratuite. Trimite-le cunoscuţilor ceea ce te-a inspirat, dar investeşte cu energie momentul în care o faci, nu face din asta un gest automat, fără nici o încărcătură. În clipa încare o faci spune în gând : „Fie ca acest text, film să inspire şi să bucure câtmai mulţi oameni.” Puterea intenţiei tale este suficientă. Încearcă să trăieşti un pic mai conştient.
ROAGĂ-TE PENTRU PROSPERITATEA CELOR DRAGI, CELOR CUNOSCUŢI ŞI NECUNOSCUŢI!
Alegeţi cel puţin o zi pe săptămână în care te rogi pentru cei dragi. Timp de o oră, retrage-te şi trimite gânduri de lumină celor cu probleme de sănătate, roagă-te pentru protecţia, reuşita şi fericirea rudelor, prietenilor şi cunoştinţelor. Trimite gânduri de iubire celor afectaţi de calamităţi, epidemii, războaie, şi mai ales, trimite gînduri de iubire şi vindecare PlaneteiTerra şi întregului univers

DONEAZĂ CEL PUŢIN 10% DIN VENITURILE ŞIBUNURILE TALE CELOR CARE AU CU ADEVĂRAT NEVOIE
Încearcă să nu faci asta la întâmplare . Fă asta pentru un scop cât mai înalt şi mai ales, lasă-te ghidat de vocea inimii. Nu încuraja cerşetoria şi nu da banii cuiva care ştii sigur că îi va irosi. Universul este abundenţa infinită, dar nu tolerează pe cei care încalcă principiile armoniei.
Aminteşte-ţi de „dă şi vei primi.” De exemplu, dacă situaţia ta financiară ăţi permite, decît să îi dai îm fiecare zi bani unui cerşetor, mai bine îi achiţi un curs în urma căruia el va putea presta o activitate din care să câştige bani.
TRANSFORMĂ ACTIVITĂŢILE CARE TE ATRAG CEL MAI MULT ÎN JOB-UL PRINCIPAL. AMINTEŞTE-ŢI CĂ PRINCIPALUL SCOP AL AFACERII TALE ESTE ACELA DE A SERVI PE CEILALŢI.
DACĂ VEI GÂNDI ASTFEL ÎŢI VEI DA SILINŢA SĂ SERVEŞTI CU ADEVĂRAT NEVOILE ALTORA. NU VA TREBUI SĂ ÎŢI FACI GRIJA PENTRU PROFIT. UNIVERSUL TE VA RĂSPLĂTI .
Dacă intenţia ta sinceră este de a ajuta oamenii, de a le face viaţa mai frumoasă, vei avea multe surprize plăcute. Dacă ai o afacere, alegeţi un domeniu de activitate care cu adevărat îmbunătăţeşte şi infrumuseţează viaţa celorlaţi, dar evident trebuie să fie ceva care sa îţi placă. Exemple ar putea fi: impresariat (promovarea talentelor), alimente sănătoase, editură, sală de sport, dans, grădiniţă particular, etc)
FOLOSEŞTE BANII CÂŞTIGAŢI CU ÎNŢELEPCIUNE
Investeşte în aspecte care duc la creşterea ta fizică, emoţională, intelectuală,spirituală.

ÎNVAŢĂ SĂ IUBEŞTI CALITATEA !

NU FACE NICI O DIFERENŢĂ ÎNTRE TINE ŞI CELĂLALT!
CÂND LUCREZI PENTRU ALTUL PUNE EXACT ACEEAŞI ENERGIE, TIMP, ATENŢIE, CA ŞI CUM AI LUCRA PENTRU TINE!

FII CORECT!
FII ENTUZIAST!
PENTRU A-ŢI PUTEA DEZVOLTA AFACEREA SAU DOMENIUL DE ACTIVITATE, FII DESCHIS. CERE INSPIRAŢIE DIVINĂ CÂND AI DE LUAT ODECIZIE. URMEAZĂ-ŢI INTUIŢIA CÂND ANGAJEZI O NOUĂ PERSOANĂ!
Comunicarea bună pe care o vei avea cu persoana respectivă cât şi felul agreabil în care te simţi în prezenţa ei contează mai mult decât CV-ul. Un CV se poate completa în câţiva ani, poate chiar mai puţin, pe când caracterul unui om se formează în zeci de vieţi.

RELAXEAZĂ-TE ÎNAINTE DE A ÎNCEPE SĂ LUCREZI
Decât să lucrezi o zi întreagă simţindu-te vlăguit, mai bine fă o relaxare înainte. Vei avea energie şi inspiraţie de 10 ori mai multă şi nu vei vedea cît de repede vei trece chiar şi peste activităţile monotone din ziua respectivă.
ROAGĂ-TE SĂ AI O ZI PROLIFICĂ!
SCRIE O CARTE PENTRU A ÎMPĂRTĂŞI DIN SUCCESUL TĂU!

FII GENEROS!
Fii generos cu oamenii care simţi că îşi fac munca cu plăcere. Atunci când oferi o sumă de bani omului care îţi cară valiza, recepţionistului, chelnerului, taximetristului, oferă dacă simţi asta, nu o face ca un robot.
FII RECUNOSCĂTOR! AMINTEŞTE-ŢI CĂ TOT CEEA CE AI, SAU MAI BINE ZIS TOT CEEA ÎŢI ESTE DAT PENTRU A TE BUCURA PROVINE DE LA DUMNEZEU.
NU ÎŢI FACE GRIJI PENTRU VIITOR!

DESCHIDE-TE SĂ ACCEPŢI GRAŢIA DIVINĂ!
FĂ KARMA YOGA
RELAXEAZĂ-TE
NU FACE DIN DORINŢELE TALE NIŞTE OBSESII !
FII DETAŞAT !MUNCA TA ESTE UN SERVICIU ADUS DIVINITĂŢII
Dacă vei învăţa să priveşţi lucrurile astfel vei fi uluit să vezi minunile care se vor întâmpla legat de activităţile tale: inima se va bucura, vei întâlni exact oamenii de care ai nevoie.
PROSPERITATEA TA NU DEPINDE NICI DE TOANELE ŞEFULUI, NICI DE CRIZA MONDIALĂ, NICI DE BURSĂ.

DEPINDE DE GÂNDURILE TALE, DE STAREA TA INTERIOARĂ ŞI DE RELAŢIA PE CARE O AI CU TINE.”

Pentru programări și consultanță mă găsiți aici:

simona.druncea@gmail.com sau

https://www.facebook.com/simona.druncea

De asemenea, se pot face sedințe de consiliere psihologică și pe SKYPE/Simona Druncea, pentru cei care nu sunt din București sau în/din România.

Simona Druncea,

Psiholog clinician si consilier psihologic