Etichete

,

Luna Nouă reprezintă momentul perfect în care poți iniția o acțiune cu mintea limpede, poți da naștere unor intenții care să se materializeze până în răstimpul apariției Lunii Pline. Poți compara acest ciclu cu expansiunea și centrarea energiei care se întâmplă nu doar în natură, ci și în noi și cu noi. De exemplu, fermierii erau conștienți de importanța cultivării în funcție de ciclurile lunii și că ceea ce sădeau în perioada Lunii Noi se concretizau în culturi mult mai bogate.

Luna Nouă este o bună perioadă pentru a sădi noi idei și intenții. Acum este momentul pentru a-ți manifesta toate dorințele, obiectivele, atât pe durată scurtă, cât și lungă. Momentul în care se intră în Luna Nouă este în jurul orei 1 noaptea, așa că fie lucrezi atunci sau aștepți până a doua zi dimineața. Ține minte că tot ce înseamnă cuvinte și gânduri reprezintă vibrații, așa că orice intenție mai ales dacă este extrem de importantă. Nu degeaba se spune să ai grijă ce-ți dorești, pentru că s-ar putea să primești.

Ritualul este simplu. Găsește-ți în casă un loc în care să te simți confortabil. Este foarte important ca înainte să începi, să te relaxezi cât mai mult astfel încât să ai mintea limpede și să conștientizezi dorințele autentice. Pentru a atinge aceasta stare poți încerca următoarele:

  • Să asculți muzică de relaxare/ meditație.
  • Să aprinzi câteva lumânări și/ sau bețișoare parfumate (focul/ fumul curăță încăperea de entitățile negative și creează contextul propice pentru enunțarea noilor dorințe).
  • Fă câteva exerciții de respirație: inspiră și expiră abdominal, concetrându-te doar pe procesul respirației.
  • Bea o cană de ceai din plante.

Odată ce ai creat contextul, ia un caiet și începe să-ți scrii dorințele. Lista poate conține una singura sau mai multe. Încearcă să nu te limitezi și să ți le notezi pe toate. Apoi închide ochii și imaginează-ți cum te-ai simți dacă ai atinge acele obiective. Asigură-te că nu simți dorința, ci senzația pe care o ai deja când ai ajuns acolo, imaginează-te fix în acel context.

Pentru a maximiza efectele, poți încerca pe parcursul lunii să revezi ceea ce  ți-ai notat și să vizualizezi din nou. Pe măsură ce dorințele se îndeplinesc poți să le bifezi ca fiind îndeplinite.

Acum și câteva sfaturi care pe mine m-au ajutat:

  • Au fost dăți în care m-am concetrat destul de mult și asupra dorințelor pe termen scurt, care cumulate au dus și la îndeplinarea obiectivelor importante. Pentru aceste dorințe mai puțin importante este nevoie de mai puțin efort pentru a le pune în practică, dar cumulate pun în mișcare concretizarea obiectivelor mari. Este ca și efectul bulgărelui de zăpadă, odată ce inițiezi vibrația să ți se manifeste în viață, vei deveni din ce în ce mai încrezător și mai deschis față de aceste energii, vei avea încredere în ele și astfel ele vor prinde contur cu mai multă ușurință.
  • Este foarte important să practici vizualizarea cât mai des cu putință. Adică în fiecare zi J 10 minute pe zi vizualizează-ți dorințele și pe tine în contextul dorit. Dacă nu ai răbdare și o ia mintea pe de-a lături fă-ți un filmuleț din imagini care să-ți descrie dorința și urmărește-l în fiecare zi. Eu de exemplu fac așa cu călătoriile.
  • Poate că cel mai important aspect dintre toate este felul în care-ți enunți dorința. Încearcă să nu te lași condus de minte si ego, ci de inimă. Asta o poți face relaxandu-te înainte. Câtă vreme dorința ta corespunde binelui universal sunt mult mai mari șasele să se împlinească. Tot ce conține o fărâmă de iubire și e direcționat spre evoluția noastră spirituală este susținut și din afară. Oare universul nu se bucură si el când vrem să ne contopim cu el și atunci își dorește să nu ajute?

Acum după ce-ai citit, să nu crezi că doar de Lună Nouă funcționează ce ți-am zis mai sus. Mecanismul este același mereu, doar că inițiându-l în acest moment tu de fapt accesezi vibrația universală a începutului, urmezi cursul naturii și te întrepătrunzi cu el. Este ca și când ai încerca să înaintezi singur pe o sanie versus dacă te-ar trage cineva. De ajuns ajungi în același loc, doar cu mai puțin efort.

sursa aici