46449418_2201165206580605_506017456083435520_n

Stările de depresie, anxietate sau momentele în care nu îți poți stăpâni furia pot avea la bază mai multe cauze, însă pot fi puse și pe seama atacurilor energetice.

Forțele negative din jurul tău pot ajunge să îți dea viața peste cap și de aceea este foarte important să știi cum să procedezi pentru a le ține la distanță.

Poate că ți s-a întâmplat de foarte multe ori ca dispoziția să ți se schimbe într-o clipă și să te simți trist-ă, chiar dacă nu ai un motiv serios de supărare. Aceste stări inexplicabile apar din cauza energiilor negative ce gravitează în jurul tău și care te pot afecta puternic, mai ales dacă ești o persoană foarte sensibilă.

Specialiștii sunt de părere că fără să ne dăm seama, energiile din jur ajung să ne schimbe total comportamentul, motiv pentru care trebuie să învățăm cum să le ținem cât mai departe de noi.

Cele 3 elemente care te apără de atacurile energetice
1. Cristalele
Cristalele sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a aduce o stare de bine în locuință și pentru a ține la distanță energiile negative. Atunci când le alegi, optează pentru cele mai închise la culoare și asta pentru că cele cu nuanțe apropiate de negru alungă forțele răului. Cele mai inspirate alegeri sunt onixul negru, obsidianul, cuarțul de fum, ametistul, fluoritul și ochiul tigrului.

2. Salvia
În trecut, oamenii dădeau foc crenguțelor de salvie pentru a ține la distanță spiritele rele. Dacă vrei să te aperi de atacurile energetice, arde crenguțe de salvie sau tămâie  potrivit foreverconscious.com.

3. Clopoței
Foarte multe culturi au în centrul lor clopoțeii, despre care se crede că au puterea de a alunga energiile negative. Sunetul clopoțeilor te ajută să ai o mai mare putere spirituală și să te ferești de atacurile energetice.(sursa aici)

4. Rugăciunea Tatăl Nostru

Edgar Cayce remarca, în mod special, rolul capital al glandelor endocrine în protejarea sănătăţii, aspect neglijat de medicină, care nu acorda importanţă sistemului endocrin în apariţia bolilor.

În lecturile sale, Edgar Cayce spunea: „Sistemul glandelor este sursa tuturor activităţilor omeneşti, a tuturor dispoziţiilor, a tuturor stărilor sufleteşti, a tuturor temperamentelor şi a diversităţii firilor şi raselor.

Frica, mânia, bucuria, toate aceste energii afective sunt legate de activitatea glandelor endocrine, producând acolo secreţii (hormonale) care se vor răspândi în tot organismul.

Ochiul, nasul, creierul însuşi, traheea, bronhiile, plămânul, inima, ficatul, splina, pancreasul nu-şi pot îndeplini rolul decât cu ajutorul sistemului care le permite să se reînnoiască, adică ansamblul funcţiilor glandelor endocrine.

Plecând de la aceste glande se creează boala sau vindecarea. Fiecare dintre glande corespunde nu numai unei funcţii precise, dar şi unei vibraţii colorate şi sonore, unui element al Pământului, unui semn astrologic sau influenţei unei planete.”

Astfel, Cayce, în lecturile sale, a comunicat un lucru incredibil, corespondenţa dintre versetele rugăciunii „Tatăl Nostru” şi principalele glande endocrine. Anumite cuvinte din rugăciune reprezintă mantre (cuvinte-cheie) care declanşează deschiderea unei glande, şi anume:

Tatăl Nostru, care eşti în ceruri deschide glanda pituitară,

Sfinţească-se numele Tăudeschide glanda pineală,

Vie împărăţia Ta şi Precum în cerdeschid glanda tiroidă,

Facă-se voia Ta,(…) așa şi pe Pământ deschide glanda timus,

Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi deschide gonadele (glandele sexuale masculine şi feminine),

Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum iertăm şi noi greşiţilor noştri  deschide suprarenalele,

Şi nu ne duce pe noi în ispită deschide celulele lui Lyden (sau Leydig, care nu sunt chiar o glandă, ci un ansamblu de celule secretoare de hormoni, localizate sub ombilic şi deasupra gonadelor),

Ci ne izbăveşte de cel răudeschide glanda timus,

Căci a Ta este împărăţia deschide glanda tiroidă, şi puterea deschide glanda pineală, şi mărirea deschide glanda pituitară, Amin.

Corpul uman are centrii energetici din partea superioară în legătură cu energiile cerului, iar cei din partea inferioară în legătură cu energiile pământului.

Partea superioară a corpului uman este legată de viaţa spirituală, iar cea inferioară este legată de viaţa fizică, respectiv cu plăcerile ei legate de materie (mâncare, sex etc.).

O funcţionare corectă a corpului este asigurată de deschiderea tuturor centrilor lui, atât a celor superiori, cât şi a celor inferiori.

Rugăciunea „Tatăl Nostru” deschide până la jumătatea ei, de sus în jos, centrii energetici, glandele organismului, iar de la jumătate până la „Amin” verifică deschiderea lor de jos în sus.

Spusă cu credinţă, această rugăciune face ca un fior interior, ca un curent, să străbată corpul din cap până în picioare.

Este dovada că nu există blocaje în circuitele energetice ale corpului.

Din punct de vedere religios, explicaţia constă în producerea unui fior creat de Divinitate, care a ascultat ruga credinciosului.

Terapii
Iată că vindecarea, de orice natură ar fi, constă în modificarea vibraţiilor Eului interior, în a pune ţesuturile vii ale corpului în rezonanţă cu Energiile Creatoare, Divine. Aşadar, rugăciunea transformă mentalul şi fizicul celui care se roagă. Cayce s-a referit în lecturile sale şi la alte metode de tratament folosite în medicina alternativă, pe care doar le amintesc, astăzi fiind foarte mediatizate. Astfel, el a vorbit despre fitoterapie, dietoterapie, tratamentul cu argilă, cu ajutorul apei, clismelor, importanţa exerciţiului fizic, a masajelor, a terapiei osteopate, a postului, cristaloterapiei, cromoterapiei, meloterapiei, aromaterapiei şi chiar a terapiei prin voce.(.( sursa: aici)

5. Meditaţiile ghidate de curăţare a casei

Pentru ca o locuinta sa iti furnizeze acea stare de bine fizica, emotionala si psihica, ea are nevoie sa fie curatata. Si nu ne referim doar la curatenie fizica, ci si la curatenie energetica. Iata un clip muzical care te va linisti si te va ajuta sa elimini si sa cureti energiile negative din spatiul in care te afli.


Casa in care locuim este sanctuarul nostru, este spatiul in care ne reincarcam energetic, spatiul in care ne reintoarcem de fiecare cu drag caci stim ca ne intampina cu bratele deschise, in confort si siguranta, intotdeauna fidel si dornic sa fie acolo pentru noi. Trebuie de aceea sa il mentinem in liniste si echilibru. Multumeste-i locului in care traiesti pentru toate beneficiile pe care ti le furnizeaza si binecuvanteaza-l cu dragoste si pace.

Binecuvanteaza-ti patul pentru ca iti ofera un somn odihnitor, binecuvanteaza obiectele de decor fiindca iti fac viata mai frumoasa, binecuvanteaza obiectele electrocasnice fiindca iti fac viata mai usoara, binecuvanteaza-ti dulapul si hainele fiindca iti protejeaza corpul, binecuvanteaza-ti baia fiindca iti permite luxul de a te spala si curata in conditii pe care chiar mari regi si regine ale lumii nu le-au avut cu numai cateva secole in urma, dupa cum spunea Louise Hay intr-unul din video-urile sale motivationale.

Muzica pentru a curata energiile negative din spatiul in care locuiesti

Ati observat ca de multe ori obiectele din casa se strica adeseori atunci cand suntem suparati sau mahniti sau avem o vibratie joasa? Cu cat mai mult criticam si ne varsam naduful pe un anumit aparat electrocasnic sau obiect din casa (“nu imi place deloc aragazul acesta”, fir-ai sa fii de frigider”, “scaunul acesta nu e deloc confortabil”, “vaza aceasta imi sta mereu in cale, mai bine s-ar face tandari” etc) acestea parca in ciuda merg si mai prost si la un moment dat cedeaza si se strica?

De cate ori te intorci de la serviciu si deschizi usa locuintei, spune-ti in gand: “Casa mea este binecuvantata si plina intotdeauna de liniste si pace”. Seara, cand te duci la culcare, fii recunoscator/ recunoscatoare si multumeste divinitatii sau universului pentru ca ti-a furnizat un spatiu care sa te protejeze de intemperiile vremii si in care iti poti indeplini linistit necesitatile tale.

De asemenea, pentru ca o locuinta sa iti furnizeze acea stare de bine fizica, emotionala si psihica, are nevoie din cand in cand sa fie curatata. Si nu ne referim doar la curatenie fizica, ci si la curatenie energetica. Clipul muzical de mai sus te va linisti si te va ajuta sa elimini si sa cureti energiile negative din spatiul in care te afli. Asculta-l seara, inainte de culcare, dar mai ales in timpul zilei, caci va contribui la eliberarea tensiunilor din casa respectiva. Poti pune muzica pe fundal chiar si in timp ce iti desfasori activitatile zilnice sau pe cele de curatenie in locuinta. In plus, aceasta muzica Feng Shui relaxanta te va face sa fii mai calm, mai relaxat, dar va curata totodata patternurile negative din gandurile, viata si casa ta.

Totodata, poti asculta aceasta muzica relaxanta chiar si la birou daca simti tensiuni si energii negative.(SURSA aici 

 

6. Meditaţiile de curăţare energetică şi a aurei

 

7. Meditaţiile de curăţare a chakrelor

8. Mantrele tibetane

9. Rugăciuni  tibetane

10. Clopotele tibetane

În funcţie de rezonanţă acestea pot fi selectate pe canalul youtube.

Să ne fie cu folos!

Un articol preluat din diverse surse şi editat de psiholog Simona Druncea

CONSULTATII

Poti solicita o consultatie psihologica in caz de iti doresti să parcurgi un program de dezvoltare personală pentru a te ajuta să:
-sa te descoperi si sa te intelegi mai bine;
-sa dezvolti aprecierea si iubirea de sine;
-sa vorbesti despre idei, emotii si ganduri care te framanta;
-sa intelegi de ce ti se intampla anumite lucuri in mod repetat, si sa inveti lectia;
-sa accepti schimbarea ca pe o parte a evolutiei si sa inveti sa nu te temi de ea;sa iti intelegi visele;sa intelegi de ce uneori obsesiile si starile de boala reprezinta calea catre indeplinirea scopului personal in aceasta viata;
-sa inveti sa-ti asculti corpul;sa te conectezi la latura ta iubitoare si creativa;
-autocunoastere, optimizarea relatiilor interpersonale in cuplu/ familie/serviciu/cercul de prieteni;
-adaptare si dezvoltare, acceptare de sine;
-vindecare psiho-emotiva si fizica; adictii;
-stari de teama, tristete, insomnii sau cosmaruri;
-diverse frici; dificultati de relationare/ comunicare;
-atacuri de panica, anxietate, stres, stari de depresie, doliu etc,

Ofer consultanţă şi în limba engleză şi franceză

 

De asemenea, se pot face sedințe de consiliere psihologică pe SKYPE/Simona Druncea

Pentru programări, trimiteți un mesaj  la adresa:

simona.druncea@gmail.com sau

https://www.facebook.com/simona.druncea